Tack Estrella

Ni gjorde fredagsmyset bra trevligare med Gräddfil & Peppar chips. En lagom syrlighet från gräddfilen som rundas av med en tydlig behaglig pepparsmak. En lagom hårdhet som ger ett bra tuggmotstånd utan att vara för hårda eller för spröda.

Det bästa av allt är att Sambon, som är allergisk mot glutamat i alla dess former, kan äta dom också. Men tyvärr bara dom...

Estrella skriver själva på sin hemsida
"Solchipsen är smaksatta med naturliga kryddor utan konstgjorda smakämnen och friterade i solrosolja vilket gör att de innehåller 80% mindre mättat fett än vanliga chips."

Men varför innehåller då en av dom andra sorterna jästexstrakt? Jästextrakt har ju ett väldigt högt innehåll av naturligt glutamat och jag räknar det verkligen inte som en naturlig krydda. Plus att Sambon inte tål dom! Eller dipperna heller för den delen!

Men Gräddfil & Peppar är definitivt det bästa alternativet hittills och förhoppningsvis finns det snart fler smaker att variera mellan! Nästa fredag blir det Gräslökl & Färskost.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jaaaa! Med tanke på din bakgrund tolkar jag detta som att det är nyttigt att äta chipsen. Skönt, då är middagen fixad. Boy, blir jag den mest populära mamman på gatan idag!

2009-11-18 @ 17:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0